Menu
menu
PZ0125

Studio JoP is een eigentijdse (soms eigenwijze), creatieve studio voor pure Tuinarchitectuur. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen helpen wij ook jou graag je eigen woonomgeving mooier te maken. Wij zijn (heel) goed in het realiseren van ‘tijdloze’ tuinen met een harmonieuze balans tussen functie en esthetica, met een onderscheidende identiteit en een uiterst precieze aandacht voor detail.

De scheiding tussen het binnen- en buitenleven laten wij graag vervagen. De tuin en het interieur lopen naadloos in elkaar over, zodat er één samenhangende, spannende en bovenal prettige ruimte ontstaat. Hiermee wordt je woonomgeving vergroot en wordt wonen weer een echte belevenis.

Wij leveren altijd en onafhankelijk maatwerk, dus elk ontwerp dat wij maken is uniek en specifiek voor een plek en opdrachtgever. Onze drijfveer is onze passie voor design en de grote mate van allergie voor de standaard! De middelmatige en saaie productietuinen die uit een catalogus van de bouwmarkt wordt samengesteld en volgepropt. Zonde van de tijd en het geld!

Doe het goed en laat nu je tuin door jouw Tuinarchitect ontwerpen en wordt ook de trotse eigenaar van een design tuin en sta versteld van het resultaat. Wij geven natuurlijk een 100% tevredenheidsgarantie.

Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden en staan voor ons vak zijn wij geregistreerd in het [Architectenregister] onder nummer  3.041215.003