Menu
menu

JoP I Studio voor TUINARCHITECTUUR helpt jou je wereld mooier te maken. Wij zijn (heel) goed in het realiseren van ‘tijdloze’ tuinen met een harmonieuze balans tussen functie en esthetica, met een onderscheidende identiteit en een uiterst precieze aandacht voor detail.

De scheiding tussen het binnen- en buitenleven laten wij graag vervagen. De tuin en het interieur lopen het liefst naadloos in elkaar over, zodat er één samenhangende, spannende en bovenal prettige ruimte ontstaat. Wij leveren altijd maatwerk, dus elk ontwerp dat wij maken is uniek en specifiek voor een plek en opdrachtgever.

16H_04

Wij willen graag onze passie voor tuinarchitectuur met je delen. Als je kavel niet (veel) groter is dan 300m² (en wij gaan het echt niet nameten) dan kan je door ons al een ontwerp laten maken voor €799,- inclusief BTW, zonder verrassingen en bijkomende kosten.
Is je kavel niet veel groter dan 500m², dan kost een designtuin bij ons €1050,- inclusief BTW. Voor alles hierboven is de prijs op [aanvraag].

Eenmaal het besluit genomen komen wij geheel vrijblijvend bij je langs op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Tijdens het overleg bespreken we je wensen en dromen en gaan we met elkaar al wat mogelijkheden verkennen.

Hierna gaan wij verder aan de slag met het vormgeven en uitwerken tot een aansprekende tekening op schaal en in kleur, inclusief suggesties voor beplanting, materiaal, meubilair en verlichting. Met dit schetsontwerp kan een hovenier [VHG gecertificeerd] prima uit de voeten. Ben je handig en wil je het zelf doen, dan kunnen wij je ondersteunen met vele tips & tricks en/of we kunnen nog een werktekening maken. Het verschil tussen een schetsontwerp en een werktekening zit in de uitwerking op detailniveau en de maatvastheid. Klik [hier] voor een voorbeeld.

Pres tekeningen_LR

Pas wel op met het eind resultaat! Je loopt ernstig het risico dat “het gras van je nieuwe tuin, groener zal zijn dan bij de buren”.